Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Perhefysio

Nuijatie 6 A

Vantaa

+358 404 803 305

perhefysio@gmail.com

Fysioterapeutti

Julia Varjakais

Lasten fysioterapia  

(vauvat alkaen 2kk)

 

Tarvitseeko lapsi apua motorisessa kehityksessä?

 

Aika fysioterapeutille ilman jonotusta

jopa samalle viikolle

 

Fysioterapeutti auttaa vauvaa löytämään tälle ominaisen liikuntakyvyn sekä käyttämään karttuvaa osaamista ja liikkumismahdollisuuksia tehokkaimmin matkallaan aktiiviseksi liikkujaksi.

 

Kolmen ensimmäisen elinvuoden aikana lapsen aivot kehittyvät nopeasti ja tehokkaasti.

Juuri tällöin fysioterapiasta on eniten hyötyä.

 

Alina on jo saanut apua:

“Paljon kiitoksia Julialle! Hän on auttanut tyttömme kehittämään. Saimme paljon tukea Julialta. Hän on todella ammatillinen ja asiatunteva fysioterapeuti!”

 

 

Terapiaan voi tulla ilman lähetettä.

 

Yhden hoitokerran (45 min) hinta on 50 euroa.

 

 

 

 

 

Julia Varjakais on erikoistunut vauvojen fysioterapiaan ja työskennellyt alalla 15 vuoden ajan. Hän on kokenut fysioterapian ammattilainen, minkä ansiosta hänen tarjoamansa hoitokerrat ovat yksilöllisesti räätälöityjä kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Julia auttaa kutakin lasta kehittymään tehokkaimmalla mahdollisella tavalla ja opastaa perheitä parhaimpaan kehityksen tukemiseen.

 

Yleisin syy hakeutua fysioterapiaan on vauvan motorisen kehityksen seuraaminen. Joskus vanhempia askarruttaa moni asia tai he ovat epävarmoja siitä, onko kaikki varmasti kunnossa. Fysioterapeutti osaa vastata monenlaisiin kysymyksiin lapsen kehitykseen liittyen.

 

Hoitokerran aikana fysioterapeutti havainnoi ja arvioi lapsen sensomotorista kehitystä, keskustelee vanhempien kanssa ja tarjoaa neuvontaa, Arviointi pohjautuu lapsen asento- ja liikemallien sekä toiminnallisten taitojen havainnointiin.

 

Mikäli esille tulee kehityksen tai taitojen viiveitä, fysioterapeutti antaa vanhemmille ohjeita ja neuvoo keinoja, joilla tilannetta voidaan parantaa. Lapsen kehitystä voidaan tukea ja ohjata erilaisilla harjoituksilla, leikeillä, peleillä tai sopivallaharrastustoiminnalla. Tavat ja keinot ovat aina yksilöllisiä.

 

Perhefysiolla on sopimus HUS:n kanssa, mutta fysioterapiaan voi tulla myös ilman lähetettä.